Scoala noastra in… imagini!

Colegiul Tehnic “Marcel Guguianu” (tel:0235-424919, fax:0235-308026, email: grscagzo@yahoo.com) este situat in localitatea Zorleni (cod 737635), judetul Vaslui, la 7 km de Barlad, pe drumul national 24 A.
Activitatea şcolară se desfăşoară în trei corpuri de clădiri cu 22 săli de clasă, laboratoare de fizică, chimie, biologie, cabinete de motoare, tractoare, legislaţie rutieră, agricultură, industrie alimentară, protecţia muncii, precum şi două laboratoare de informatică dotate cu două reţele de calculatoare (Pentium IV) şi conectate la Internet.

In anul scolar 2010-2011 Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” are o încadrare cu personal didactic foarte bine pregătit .Din cele 76 de cadre didactice, 1 profesor este doctor în ştiinţe, 21 au gradul didactic I, 10 gradul didactic II, 23 gradul didactic definitiv iar 21 sunt debutanţi, 8 la personal didactic auxiliar şi 10 personal nedidactic. În ultimii ani, în colectivul didactic, au venit cadre tinere, bine pregătite, cu dorinţa de afirmare pe plan profesional, astfel încât media de vârstă a colectivului didactic se situează acum în jurul a 39 ani. Comparativ cu anii anteriori, a crescut procentajul absolvenţilor scolii noastre care îşi continuă studiile în învăţământul superior şi şcolile postliceale. Procentajul de promovabilitate a examenelor de bacalaureat şi absolvire, au fost de 71.5% la liceu şi de 100% la şcoala profesională şi şcoala de arte şi meserii. Prin implementarea proiectele PHARE RO 0108.01 şi PHARE 0108.03 şcoala noastră va beneficia de finanţări nerambursabile în valoare de peste 650.000 EURO. Acestea s-au materializat în reabilitarea totală a unui corp de clădire, reabilitarea unor ateliere auto. de asemenea scoala noastra a beneficiat de dotarea cu calculatoare şi echipamente IT performante a două laboratoare, cu maşini instalaţii şi aparatură de laborator pentru instruirea teoretică şi practică în valoare de peste 350 000 EURO. În cadrul Proiectului PHARE „Promovarea antreprenoriatului în vederea creării de noi locuri de muncă”, şcoala noastră s-a acreditat ca furnizor de formare profesională a adulţilor pentru meseria „Lucător în comerţ”. În cadrul aceluiaşi proiect s-a achiziţionat mobilier şcolar, echipamente IT şi de birotică prin finanţare de la Uniunea Europeană.

Cadrele didactice împreună cu elevii lucrează la noi proiecte europene Socrates în colaborare cu şcoli similare din spaţiul european.

Get Adobe Flash player

Scridb filter

This entry was posted in Despre noi. Bookmark the permalink.

15 Responses to Scoala noastra in… imagini!

  1. Florin Fegher says:

    Bună seara!Mă numesc Florin Fegher şi sunt un fost elev al acestiu minunat liceu. Privind prezentarea făcută pe site, mi-am adus aminte de anii frumoşi ai liceului, ţin să mulţumesc iniţiatorului/lor promovării pe această cale a liceului şi îi urez spor în tot ceea ce face, desigur şi cadrelor didactice, cu drag al dumneavoastra ELEV Florin Fegher.

  2. STAN ELISABETA says:

    Buna ziua! Si eu sunt o fosta eleva a acestui minunat liceu, care mi-a implinit multe dintre vise…am participat la un proiect de schimb de experienta in Franta…multumesc pe aceasta cale tuturor profesorilor care au participat la educatia morala civica si de orice fel pentru mine…Cu multa stima si respect, ELISABETA STAN

  3. stela says:

    buna ziua, acest minunat liceu a dat lumii niste minunati elevi care acum scriu minunate comentarii pe acest minunat site. va multumesc pentru atentie.

  4. stella bogdan says:

    Buna dimineata! Mi-e dor de fostii colegi. Frumos website. Salutari din Muenchen.

  5. Diana Vicol says:

    Buna ziua.Grupul Scolar Agricol Marcel Guguianu este chiar un liceu de renume.Si eu sunt o fosta eleva a acestui liceu si vreu sa o salut pe STAN ELISABETA care mi-a fost colega timp de 4 ani si in special pe dnul diriginte Gandu LIVIU.Numai ganduri de bine tuturor.
    Cu stima si multumiri, Diana-Andreea VICOL

  6. florin fegher says:

    Tin sa multumesc informaticianului,ce se ocupa cu atata minutiozitate si profesionalism de acest site si in nume personal,il rog sa posteze(daca e posibil)si ceva din istoria mai indepartata a acestui minunat liceu,luand legatura cu fostii,dar tot odata ETERNII dascali ai liceului,ar da o si mai mare candoare site-ului,inca odata FELICITARI MAESTRE si tine-o tot asa,cu drag Florin Fegher(acum sunt in Iasi),succes.Felicitari d.nei profesor inginer Tamara Iftemie pentru noua calitate.

  7. admin says:

    Va multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram nespus de amintirile pe care, chiar si virtual, doriti sa le impartasiti cu noi. Am avut intotdeauna convingerea ca veti deveni oameni minunati acolo unde va veti stabili pentru ca ati fost cu totii elevi minunati, cinstea si mandria scolii noastre.
    Va dorim mult succes si va asteptam sa reveniti, nu doar virtual, in spatiul de cultura de care va amintiti cu atata drag.

    Informatician Gheorghiță Coșer,
    Grupul Scolar Agricol “Marcel Guguianu” Zorleni

  8. Frincu Diana-Mariana says:

    Buna ziua,
    Cu drag revin mereu pe aceasta pagina sa vad ce mai e nou. Am terminat acest liceu acum ceva ani si sunt foarte mandra de asta pentru ca mi-a ajutat foarte mult in viata. Salutari tuturor doamnelor si somnilor profesori, nu stiu cati inca mai sunt, dar enumar cativa: dl. diriginte Chiriosca Daniel, dl Serghei Colosenco ( stiu ca iesise la pensie cand am termint), dl. Gheorghita Coser,d-na Hotoi si multi altii. Daca incep sa ii enumar cred ca nu imi ajunge spatiul :P.
    Salutari din Bucuresti
    Ing. Nita Diana-Mariana ( Frincu)

  9. Frincu Diana-Mariana says:

    Apropo….revista Echinox mai traieste? 😀

  10. codreanu marius says:

    sal….si eu sunt fost elev….sunt amintiri frumoase

  11. dragos says:

    cel maiminumat liceu din jud vaslui

  12. dragos says:

    foate tare liceul nostru

  13. dragos says:

    domnuL MANDRECI DAN PROF DE FIZICA SUNTETI O PERSOANA PE CARE NU O POT UITA LA CAT DE MULT PUNETI SUFLET PENTRU ACEST LICEU COLEGIU TEHNIC MARCEL GUGUIANU

  14. popa bogdan cristian says:

    salut grupul scolar marcel guguianu unde am fost si eu elev al acestei unitati de invatamant salut in acelasi timp cadrele didactice in special de domnul DANIEL CHIROSCA care mi a fost si diriginte promotia 2003 doamnei ing.HOTOI care a avut rabdare cu mine domnului prof.FOCSA domnului fost director HUIBAN si colegei mele care a postat anuntul inaintea mea FRANCU DIANA MARIANA care mi a fost colega buna si restul colegilor sefei de clasa ZARNICA MARIANA salutari tuturor

  15. Daniel Chirosca says:

    Intamplator am ajuns, din nou, dupa ceva vreme pe site-ul liceului si, spre placuta mea surpriza, am gasit gandurilor ale fostilor mei elevi. Desi pasii m-au purtat departe de liceu, imi amintesc cu nostalgie de perioada in care am lucrat aici. Salutari fostilor mei colegi precum si fostilor mei elevi.
    Daniel Chirosca
    Calgary, AB, Canada

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.